Site Rengi

“Malatya Günleri 2021” 19-24 Ekim’de Yenikapı’da Yapılacak

“Malatya Günleri 2021” 19-24 Ekim’de Yenikapı’da Yapılacak

(MAKON) Malatya  Konfederasyonu’nun öncülüğünde İstanbul Büyükşehir Belediyesi , Malatya Valiliği , Malatya Büyükşehir Belediyesi ve  ( MASTÖB )  Malatya Sivil Toplum Örgütleri ile  birlikte organize edeceği ve İstanbul’da Geleneksel Hale Gelen ” İstanbul Malatya Tanıtım Günleri ” 19-24 Ekim 2021 Tarihleri Arasında İstanbul Yenikapı  Sahil Etkinlik Alanında Yapılacak.

 

(MAKON) Malatya  Konfederasyonu Sosyal Medya Hesaplarından Malatya Günlerini ” Arslantepe’den Yenikapı’ya”  Sloganıyla Şu Şekilde Duyurdu ; 

 

ARSLANTEPE’ DEN   YENİKAPI’ YA 
Tarih boyunca çeşitli kültür ve medeniyetlere  ev sahipliği yapan, Arslantepe’si ile UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne giren ,dünya kayısı ihtiyacı’nın  %80’nini karşılayan  Türk siyaset ve sanat hayatına bir çok değer kazandıran, Anadolu’nun kesişim merkezi olan bu kadim şehrin insanları 19 -24 Ekim’de YENİKAPI MALATYA Günleri’nde TÜRKİYE ile buluşuyor!

 

Artık Geleneksel olarak her yıl düzenlenen İstanbul Malatya Tanıtım Günleri  geçen sene 2020 yılında  Pandemi  tedbirleri  nedeniyle gerçekleştirelemezken  bu yıl  ” Arslantepe’den Yenikapı’ya”  temasıyla   coşku  ve özlemle gerçekleşecek.

 

(MAKON) Malatya  Konfederasyonu’nun  organize ettiği Malatya’nın tarihi, kültürel, yöresel ve turistik değerlerinin İstanbul’da buluşturulacağı etkinlikte Malatyalılar tüm değerleriyle bir arada olacak.

 

19-24 Ekim 2021 Tarihleri Arasında   İstanbul Yenikapı Sahil Etkinlik Alanı’nda gerçekleşek görkemli etkinlik için hazırlıkları hem İstanbul’da hemde Malatya’da  tüm hızıyla devam ediliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.