Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

1000 ESER SERGİYE ÇIKTI

1000 ESER SERGİYE ÇIKTI
22.12.2018
126
A+
A-

Büyükşehir Belediyesi MABESEM kursiyerlerinin hazırladığı

1000 ESER SERGİYE ÇIKTI

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından “Tüm İşler Atölye Performans Sergisi” açıldı. Sergide 30 branştan yaklaşık 1000 eser görücüye çıktı.

Sanat Merkezi Fuaye Alanında düzenlenen serginin açılış törenine Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Torun, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Gençay, sanatçılar ile sanatseverler katıldı.

Törende bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Torun, sergiye kazandırdıkları eserlerden dolayı sanatçıları tebrik etti. Genel Sekreter Yardımcısı Torun, “Sanat Merkezimizde resimden müziğe, grafik tasarımdan tezhibe kadar bir çok alanda düzenlenen kurslarımızdan yıllık yaklaşık 5 bin vatandaşımız yararlanmaktadır. Bu genel sergimizde yaklaşık 1000 eser yer almaktadır. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Sanat insanı yükseltir, yüceltir. Bir insan sanatsız olamaz” dedi. Daha sonra serginin açılış kurdelesi kesilerek sergi gezildi.

Tüm İşler Atölye Performans Sergisi, 21-29 Aralık 2018 tarihleri arasında Sanat Merkezinde ziyarete açık olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.