Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C
09.05.2018
240
A+
A-
CHP İl Enver Kiraz Aday adaylarını değerlendirdi.
CHP il Başkanı Enver Kiraz Aday adaylarını değerlendirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Malatya İl Başkanı  Enver Kiraz parti binasında Basın açıklaması düzenleyerek, Aday adaylarını değerlendirdi. Enver Kiraz; “Cumhurbaşkanı ve Ak Parti ’nin genel Başkanı, gurup toplantısında bir cümle kullandı. ‘Millet ne zaman tamam der ise o zaman bizde çekiliriz” dedi. Bu açıklama sosyal medyada, bütün Türkiye’de ve dünyada gündem oldu. Bir anda sosyal […]

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Malatya İl Başkanı  Enver Kiraz parti binasında Basın açıklaması düzenleyerek, Aday adaylarını değerlendirdi.

Enver Kiraz; “Cumhurbaşkanı ve Ak Parti ’nin genel Başkanı, gurup toplantısında bir cümle kullandı. ‘Millet ne zaman tamam der ise o zaman bizde çekiliriz” dedi. Bu açıklama sosyal medyada, bütün Türkiye’de ve dünyada gündem oldu. Bir anda sosyal medyada, ‘tamam’ etiketleri paylaşıldı. Yaklaşık 2 milyon civarında kişi sosyal medyadan paylaşımda bulundu. Türkiye ve dünya listelerinde bu tamam paylaşımları bir anda birinci oldu. Malatya’da beklenmeyen şaşırtıcı ve herkesin gerçekten gıpta ile baktığı bir liste oluşturduk. Bu aday adayı başvurusu ile birlikte bizde Sayın Cumhurbaşkanımıza Malatya’dan bir tamam diyoruz. İnsanları ayrıştırmanız, eğitimdeki çöküşe Malatya’dan da güçlü bir şekilde tamam diyoruz. Şimdi Cumhurbaşkanı çıkıp tamam diyenler münafık derse hiç şaşırmayın”
“Aday adayı listemizde kadın adaylar, genç adaylar var. Onun dışında farklı guruplardan iş dünyasından, avukat, mühendis, doktorların var olduğu gibi listemizde, bir taraftan da geçmişte merkez siyasetinde yer almış önemli isimler, milliyeti yapıda yer almış önemli siyasetçiler partimize yansımış durumda. Bütün Malatyalıların da bu kadroyu heyecanla beklediğini görüyoruz”
“Daha önce zaten partiden istifa etmişti. İstifa gerekçelerini de kamuoyu ile paylaşmıştı. Bir arkadaşımızın, bir parti tercihi olabileceği gibi istifada her arkadaşımız için bir tercihtir. Şuan Partimizin yönetiminde olan hiçbir arkadaşımız, farklı bir partiden üye olmadı. Ama farklı birçok siyasi partili birçok kişinin bu süre içerisinde partimizde aday adayı olduğunu ve partimize önemli sayıda üye kazandırdık”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.