Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

ABYB’den Türk Büro Sendikasına ziyaret

ABYB’den Türk Büro Sendikasına ziyaret
29.11.2020
1.157
A+
A-

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetim kurulu üyeleri, Türk Büro Sendikası Malatya Şube Başkanı Niyazi Kara’yı ziyaret etti.

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetim kurulu üyeleri, Türk Büro Sendikası Malatya Şube Başkanı Niyazi Kara’yı ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şube Başkanı Niyazi Kara, “ Göreve geldiğimiz günden bu yana üye sayımızı yüzde yüze yakın bir çerçevede artırdık. Ben ve yönetim kurulu üyelerim, Türk Büro Sendikasının Malatya’da söz sahibi olması açısından var gücümüzle çalışıyoruz. Bilindiği üzere Konfederasyonumuz Türkiye Kamu sen ve sendikamız Türk Büro sen, tüm sendikalar arasında son yılların en çok üye artışı gerçekleştiren başarılı bir sendikadır. Bu etapta Malatya’da çalışmalarımızı pandemi süreci olması sebebiyle askıya almış durumdayız. Sendikamız her gün açık olmak suretiyle Covid 19 sürecinde kurallara uyularak üye kayıtlarımız devam etmektedir.” dedi.
ABYB Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt’ta, Türk Büro Sen, Malatya Şube Başkanı Niyazi Kara’nın yıllardır Malatya’da sevilen ve sayılan bir isim olduğunu, sendikacılık konusunda da başarı sağladığını dile getirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.