Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BAKAN TÜFENKCİ: GENÇLERİMİZİN GELECEĞİNDEN ÇALINDI

BAKAN TÜFENKCİ: GENÇLERİMİZİN GELECEĞİNDEN ÇALINDI
02.06.2018
161
A+
A-

Bakan Tüfenkci, FETÖ’nün 15 Temmuz 2016’daki hain darbe girişimine ilişkin, “Türkiye 60 milyar lira gibi bir bedeli ödemek zorunda kaldı. Esasında bu bedel, gençlerimizin geleceğinden çalınmış bir bedel.” dedi. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, özel bir okul tarafından Malatya Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen söyleşide öğrencilerle bir araya geldi. 24 Haziran’da ülkenin bir […]

Bakan Tüfenkci, FETÖ’nün 15 Temmuz 2016’daki hain darbe girişimine ilişkin, “Türkiye 60 milyar lira gibi bir bedeli ödemek zorunda kaldı. Esasında bu bedel, gençlerimizin geleceğinden çalınmış bir bedel.” dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, özel bir okul tarafından Malatya Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen söyleşide öğrencilerle bir araya geldi.

24 Haziran’da ülkenin bir yol ayrımına gideceğini belirten Bakan Tüfenkci, seçimlerin imtihan zamanları olduğunu ifade etti.

Bakan Tüfenkci, üstlerine düşen hesabı verip tekrardan milletten yetki isteyeceklerini kaydederek, “Bir dergi var orada ‘Ustası olmadığın gelecek, senin değildir’ diye bir başlık var. Biliyorsunuz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da büyük usta, baş usta. Ne yaparsak yapalım en iyisini yapalım.” dedi.

Yarınlar için gençlerden çok umutlu olduklarını dile getiren Tüfenkci, şöyle devam etti:

Hem seçme hem de seçilme yaşını 18’e indirdik. Gençlere iş, aş noktasında Türkiye’yi büyütmeye çalışıyoruz. Bir yandan da terör örgütleriyle uğraşıyoruz. Hatırlayın, Türkiye 15 Temmuz gibi bir hain darbe girişimiyle karşı karşıya kaldı. O hainler Ankara’da helikopterle düz ateş açıyorlardı. Hedef gözetmeden ateş açarak gidiyorlardı. Türkiye böyle bir hain darbe girişimiyle karşı karşıya kaldı ve bunun faturası da ağır oldu. Hem kardeş kardeşe yan bakar oldu hem de bir çok insanımız mağdur oldu. Aynı zamanda Türkiye 60 milyar lira gibi bir bedeli ödemek zorunda kaldı. Esasında bu bedel gençlerimizin geleceğinden çalınmış bir bedel. Ben öyle görüyorum ama inşallah toparladık, daha da toparlayacağız.”

Seçimlerden sonra çok farklı bir Türkiye olacağını, gençlerin çabalarının ve kararlarının ülkenin geleceğini belirleyeceğini kaydeden Bakan Tüfenkci daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Bakan Tüfenkci ardından Ayakkabıcılar Çarşısı’nda esnafları ziyaret etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.