DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Başkan Adayı Hulusi Boyraz, Anadolu Basın Birliğini Ziyaret Etti

Başkan Adayı Hulusi Boyraz, Anadolu Basın Birliğini Ziyaret Etti
01.12.2018
178
A+
A-

 

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Adayı Hulusi Boyraz, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Başkan Adayı Adayı Hulusi Boyraz bu ziyaretler kapsamında Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret etti.

Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Hulusi Boyraz ziyarette yaptığı açıklamada 31 Mart 2019’da yapılacak yerel yönetim seçimleri sürecinin başladığını belirterek, “Yeşilyurt İlçesine aday adaylığına müracaat ettik. 9 yıldır belediyenin içeresinde doğrudan dolaylı bütün işlerin içerisinde yer aldık.

Biz bu süreci bir fil yaşayan olduk. Genel müdürlük kapsamında Malatya’ya çok büyük hizmetler yaptık ve Malatya’yı yeni bir yüze kavuşturduk. Malatya’da bir büyükşehir kimliği oluştu ve şehre girenler bu kimliği, bu değişikliği görmüş oldu ve bizde onun belirli ayakları olduk. Büyükşehir olduktan sonra biliyorsunuz iki metropol ilçemiz çıktı. Yeşilyurt şehrin gelişen yüzü olduğu içinde ve nüfusu şuan yüksek olan ilçemiz oldu çünkü gelişen bir bölgede bizde bu Yeşilyurt’u gelişen yeni yüzünü daha geliştirmek için olumlu bir katkı sağlayabilir miyiz diye aday olduk. Kentin her karesi değerli ve öncelikle gelişmişlik farklarını yok ederek insan odaklı yaşanabilir bir metropol ilçesi olması noktasında elimizden gelen her şeyi yapacağız” Biz bu anlamda Yeşilyurt’umuza Başkan Adayı olduk. Bizleri burada misafir ettiğiniz için Şahsınıza ve değerli yönetiminize çok teşekkür ediyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ise Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Önümüzde bir seçim süreci var, sizlerde aday adayısınız. Ülkemiz için, Malatya’mız için hayra vesile olsun. Yaptığınız çalışmalarda başarılar diliyorum” 2019 Mart Seçimlerinin Gerek Malatya’mıza gerekse Ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.