Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BAŞKAN AVŞAR’DAN SEÇİM KURULU MÜDÜRLERİNE ZİYARET

BAŞKAN AVŞAR’DAN SEÇİM KURULU MÜDÜRLERİNE ZİYARET
20.12.2018
177
A+
A-

 

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, İl seçim Yeşilyurt ilçe seçim kurulu ve Battalgazi İlçe seçim kurulu müdürlerini ziyaret etti.

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, İl seçim ve Yeşilyurt İlçe seçim kurulu Müdürü Hanifi Orhan ve Battalgazi İlçe seçim kurulu müdürü Gürsel Dursun’u ziyaret ederek, bir süre sohbet ettiler. Başkan Avşar ziyaretinde,”Bugün itibariyle ziyaretlerimizi gerçekleştirdiğimiz İl seçim ve Yeşilyurt ilçe seçim kurulu Müdürü Hanifi Orhan ve Battalgazi İlçe seçim kurulu müdürü Gürsel Dursun’u ziyaret etmiş bulunuyoruz. Bugün itibariyle müdürlerimize ziyaret amacımız seçim mevzuatları hakkında bilgi alışverişinde bulunmaktır. Bildiğiniz üzere yaklaşan yerel seçimler öncesi yapmış olduğumuz ziyaret seçimlerin daha makul, daha akılcı ve akıllara soru işareti kalmamak adına seçimlerdeki mevzuatlar hakkında bilgi almak ve istişarelerde bulunmak maksadıyla ziyaretlerimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Her iki Müdürümüze de misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Yaklaşan yerel seçimler için de MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, 13 ilçedeki adayları belirlediklerini kısa zaman içinde tüm Malatya halkına duyuracaklarını açıkladı.

Battalgazi seçim müdürümüz Gürsel beyi ziyaret ettik.Seçim ile ilgili mevzuatlar hakkında bilgi aldık

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.