Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Başkan Dağ, Mahurum Muhsin Yazıcıoğlu’nun Rahmetle Anıyoruz

Başkan Dağ, Mahurum Muhsin Yazıcıoğlu’nun Rahmetle Anıyoruz
25.03.2020
172
A+
A-

 

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Mahurum Muhsin Yazıcıoğlu’nun Rahmetle Anıyoruz ve mekânı cennet olsun.

Başkan Dağ, Helikopter kazası sonucu vefat eden, Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun 11’inci ölüm Yıldönümü Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı. Başkan Dağ’ın mesajı şöyle:

 

“Türkiye’nin yetiştirmiş olduğu sayılı devlet adamları arasında yer alan merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun dik durmayı öğreten siyaset anlayışını bugün çok daha iyi anlıyoruz. Kendisinin vefatından önce söylemiş olduğu ‘İki saniye sonrasına garantisi olmayan bu hayat için fırıldak olmaya gerek yok’ sözleri, bizlerin ve yeni nesillerin hayatlarında ilke edinmesi gereken bir sözdür.

 

 

Merhum Muhsin Yazıcıoğlu, devletteki gizli yapılanmalar hakkında çok önemli açıklamalarda bulunmuştu. Kendisinin ileri görüşlü bir devlet adamı olduğu hiç kuşkusuz herkes tarafından kabul edilmekte ve özellikle 28 Şubat’ta darbecilere karşı gösterdiği dik ve demokratik duruş büyük takdir görmüş, ufuk açmıştır. Şahadetiyle birlikte aziz milletimiz ve hatta dünyanın bütün iyi insanları için de ayna oldu…

 

Muhsin Yazıcıoğlu’nun yanı sıra elim kazada hayatlarını kaybeden, BBP Sivas İl Başkanı Erhan Üstündağ’a, İl Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı’ya, Belediye Meclis Üyesi Adayı Murat Çetinkaya’ya, İHA muhabiri İsmail Güneş’e ve pilot Kaya İstek Tepe’ye Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyoruz dedi.

 

Zeki DAĞ

Anadolu Basın Birliği

Malatya Şube Başkanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.