Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BAŞKAN ULUTAŞ’TAN SERT TEPKİ KİMSE DEVLETİMİZİN İTİBARINI DÜŞÜREMEZ

BAŞKAN ULUTAŞ’TAN SERT TEPKİ KİMSE DEVLETİMİZİN İTİBARINI DÜŞÜREMEZ
14.09.2019
92
A+
A-

BBP MALATYA İL BAŞKANI ALİRIZA ULUTAŞ son zamanlarda sosyal medya ve haberler de yer alan Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, HDP Diyarbakır İl binası önündeki eyleme katılmasını doğru bulamadıklarını söyledi.

Devletin bir bakanının HDP nin kapısının önünde oturması hem Türkiye Cumhuriyetine, hem de Türk milletine hakarettir dedi.

Devlet, bir parti binasının önünde aciz bir şekilde oturmaz. Devlet, şikayet etmez. Devlet gereken neyse onu yapar diye sözlerine devam eden Başkan ulutaş şöyle devam etti .Diyarbakır analarının HDP binası önündeki eylem haklıdır.
Ama devlet Bakanların oraya gidip o analar gibi orada oturması devletin acziyetidir! Sivil toplum kuruluşlarının yada vatandaşların Ailelere bu haklı davalarına vermiş oldukları desteğe bir sözümüz yok bu toplumsal bir hareket ve PKK terör örgütüne baş kaldırıdır fakat Türkiye Cumhuriyetinin bir bakanı böyle yapmamalıdır dedi.
Yapılması gereken, devletin, o çocukları örgütün elinden kurtarmasıdır!
Bu şekilde o anaların haklı eylemini de sakatlıyorsunuz şeklinde açıklamalarda bulundu.

Alirıza ULUTAŞ

BBP MALATYA İL BAŞKANI

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.