Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ’NİN BASIN BİLDİRİSİ..

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ’NİN BASIN BİLDİRİSİ..
14.05.2018
194
A+
A-

EY İNSANLIK!..EY İSLÂM DÜNYASI!.. ABD VE SİYONİST İSRAİL FİLİSTİN’DE KATLİAM YAPIYOR!

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ’NİN BASIN BİLDİRİSİ.. Bismillahirrahmanirrahim “(Resûlüm!) Sakın, Allah’ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Ancak, Allah onları (cezalandırmayı), korkudan gözlerin dışarı fırlayacağı bir güne erteliyor.” (İbrâhim:14, 42)
Siyonist israil ve Haçlı zihniyetli ABD, katliamlarına devam ediyor. 35 bin Filistinlinin günlerdir, bu gasp ve insanlık terörüne karşı, Gazze Şeridi sınırında nöbet tutması ve bugün yapılan ABD Büyükelçilik Binasının Kudüs’e taşınmasına karşı yaptıkları Ve, ‘Büyük Dönüş Yürüyüşü’ adlı ‘Kutlu Direnişlerine’ işgalci Siyonistlerin Dronelerle gaz püskürtmesi, gerçek mermi ile ateş açması sonucu 43 Filistinli-Gazze’lı kardeşimiz şehit oldu, binlerce kişi yaralandı.
Büyük Dönüş Yürüyüşü’nün başladığı günden bu yana 96 Filistinli şehit düştü, binlerce kişi yaralandı
Büyük Birlik Partisi olarak, Birleşmiş Milletler kararına rağmen Siyonist İsrail işgal rejimi ve haçlı zihniyetli ABD’yi bu kabul edilemez katliamlarından dolayı kınıyor ve şiddetle lanetliyoruz.
İşgalci israil’in, şimdiye kadar Gazze’de yaptığı saldırılarda 1500 Müslüman’ı şehid, 6 bin kişi de yaralandı. Furkan’ları şehit edilmesi hala hafızalarda iken, Mavi Marmara Katliamı’nın içimizi kanırtan yaraları henüz kapanmamışken, Gazze’de ABD’nin Başkanı Trump’ın adım atması ile Sözde Büyükelçilik Binası açması ‘sembolik ve psikolojik bir harekettir’
ABD’nin kendi iç meselelerini kamufle etmek için yaptığı bir zalimliktir.
Bu kadar büyük bir katliama göz yuman Dünya insanlığının 20 . yüzyıldaki büyük ayıbıdır. Bugün şehit olan Filistinliler; ABD’nin bu kahrolasıca kararını yorumlarken acı bir gerçeği de dile getirdiler. Ne dediler; “Maalesef, Bir İsrail askeri bin filistinliye bedeldir”
ABD’nin keyfi kararı ve Katil İsrail’in Milenyum çağından böylesi zalimane saldırılarda bulunması kabul edilemez bir Firavunluktur..yaptığı insanlık suçudur ve Uluslararası Mehkemelerde Yargılanmayı gerektiren bir hukuksuzluktur.
Tarihe kara bir leke olarak yazılacak ve bu katliamları ‘İnsanlık’ hiçbir zaman unutmayacaktır-unutturmayacaktır.
Bir mü’minin diğer mü’min kardeşlerine karşı ilgisi, birbirini bağlayıp destekleyen bir binanın taşları gibidir.” (Buhari)
Filistin toprakları ve Kudüs yetmiş yıla yakındır dünyanın gözleri önünde siyonistlerin işgali altında her türlü zulüm ve vahşeti yaşamaktadır. Filistin’de gün geçmiyor ki katliam ve yıkım haberleri duyulmasın, mukaddes cami ve ibadethanelere vahşi saldırılarda bulunulmasın. Altı oyulan Mescid-i Aksa, bombardıman ve ambargoya tabi tutulan Gazze, tutuklanmaların ve mescidlere saldırıların sürdüğü Batı Şeria, Kudüs ve diğer kentler siyonist israil’in ateşi altında inlemektedir.
Filistin ve Kudüs davası İslam ümmetinin ortak davasıdır. Selaheddinlerin yolunu gözleyen Kudüs esir iken, Doğu Türkistan zalimlerin elinde inim inim inlerken, Mübarek Ramazan-ı Şerif’in ihyasına ramak kalmışken İslâm ümmetin kurtuluşundan, izzetinden bahsedilemez.
Filistin’in ve Kudüs’ün hürriyeti, Doğu Türkistan’ın ‘insanlığa susamış hali’ sadece Filistin halkının/Doğu Türkistan’da hürce-müstakilane yaşamak isteyenlerin veya Arapların sorunu değil, Türk’üyle, Kürd’üyle, Arabıyla, Farsıyla ve tüm İslâm ümmeti olarak hepimizin meselesidir.
Şu gerçek bilinmelidir ki İslâm dünyasının bu tür katliam ve aşağılıklara karşı sabrı tükenmiştir. Müslümanlar bu durumu artık kabullenmemektedirler. “Mü’minler birbirlerini sevmekte, birbirlerine acımakta ve birbirlerini korumakta bir vücut gibidirler. Vücudun herhangi bir azası rahatsız olursa, diğer azaları da bu yüzden ateşlenir ve uykusuz kalır.” (Buhari)
İslam dünyasında yaşanan değişimler, İslam beldelerinin işgallerden, zalim diktatörler ve işbirlikçi yöneticilerden kurtularak “İslam Birliği” adı altında bir ümmet olmaya doğru gittiğini gösterirken, bu durum israil’in bölgede yalnız kalmasına, İslâm karşıtı güçlerin etkisizleşmesiyle bölgenin yeniden İslâm ile şekillenmesiyle sonuçlanacaktır inşallah…
Şehit olan Filistinli kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyoruz.
Büyük Birlik Hareketi olarak bütün dünyanın gözleri önünde yaşanan bu katliamları lanetliyor, tüm Müslüman ve vicdan sahiplerinin siyonist-haçlı zihniyetine ve zulümlerine karşı durmaya ve tepki göstermeye çağırıyoruz. Dün olduğu gibi bugün ve bundan sonra da başta Filistin – Gazze olmak üzere, Doğu Türkistan’da, Suriye’de, Irak’ta ve tüm İslâm dünyasındaki gelişmelerin takipçisi ve Müslümanlar ile dayanışma içerisinde olacağımızı belirtiyoruz.
Mustafa Destici
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.