Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Gaziantep FK – Yeni Malatyaspor Maçı Kar Engeli Nedeniyle İleri Bir Tarihe Ertelendi

Gaziantep FK – Yeni Malatyaspor Maçı Kar Engeli Nedeniyle İleri Bir Tarihe Ertelendi
19.01.2022
122
A+
A-

Süper Lig’de Gaziantep FK – Yeni Malatyaspor mücadelesi devam eden hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Gaziantep FK – Öznur Kablo Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ileri bir tarihe ertelenmesinin ardından Yeni Malatyaspor – Beşiktaş maçı da 22 Ocak Cumartesi günü saat 13.30’a alındı.

Süper Lig’de kar yağışı nedeniyle dün yarıda kalan ve bugüne ertelenen Gaziantep FK – Yeni Malatyaspor müsabakası devam eden hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Gaziantep FK – Öznur Kablo Yeni Malatyaspor mücadelesinin ileri bir tarihe ertelenmesinin ardından 21 Ocak Cuma günü saat 20.00’de oynanması planlanan Yeni Malatyaspor – Beşiktaş maçı da 22 Ocak Cumartesi günü saat 13.30’a alındı.

TFF’DEN AÇIKLAMA

Süper Lig’in 22. haftasında 18.01.2022 Salı günü saat 17.00’de başlayan ve elverişsiz hava ve saha koşulları nedeniyle ikinci devre öncesinde hakem tarafından bugün aynı saate ertelenen Gaziantep FK – Yeni Malatyaspor maçı, elverişsiz saha koşullarının devam etmesi sebebiyle Federasyonumuz tarafından ileri bir tarihe ertelendi. Müsabaka kaldığı dakika ve şartlarda daha sonra ilan edilecek tarihte oynanacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.