Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Kayalıklardan düşen turistin cenazesi morga kaldırıld

Kayalıklardan düşen turistin cenazesi morga kaldırıld
03.06.2018
192
A+
A-

Adıyaman’ın dağlara tırmanırken düşerek hayatını kaybeden Polonyalı turistin cenazesi Kahta Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre, Polonyalı Ceiik Thomas (53) ile 2 arkadaşı Adıyaman’ın tarihi ve turistik yerlerini görmek için Nemrut Dağı eteklerindeki bir pansiyonda konakladı. Başta Nemrut Dağı olmak üzere tarihi gezilerini tamamladıktan sonra Ceiik Thomas, bu defa da tek başına dağda doğa yürüyüşü yapmak istedi. Tek başına dağlara tırmanan Ceiik Thomas, tırmandığı kayalıklardan düşerek olay yerinde hayatını kaybetti.
Uzun süre pansiyona gelmeyince arkadaşları hemen yetkililerden yardım istedi. Jandarma, köy korucuları, köylüler ve AFAD ekipleri tarafından gün boyu süren arama çalışmalarından bir gün sonra Ceiik Thomas’ın cansız bedenine ulaşıldı. Thomas’ın cenazesine yapılan incelemenin ardından Kahta Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.