Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Keskin: “Dünyanın en kutsal mesleğini öğretmenler üstlenmiştir”

Keskin: “Dünyanın en kutsal mesleğini öğretmenler üstlenmiştir”
23.11.2020
523
A+
A-

 

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “İstikbal, istiklal ve istikrar öğretmenlerin yetiştirdiği nesiller sayesindedir.” dedi.

 

 

 

Keskin 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadeleri kaydetti; “Toplumun geleceğine yön veren, yetiştirdikleri kuşaklarla çağdaşlaşma çabalarına öncülük eden öğretmenlerimiz aydınlığın simgesidir.

 

Bir milletin kendini geliştirmesi ve refah seviyesini yükseltmesi ancak öğretmenlerin ortaya koyabileceği ilim ve bilgi sayesindedir.

 

İstikbal, istiklal ve istikrar öğretmenlerin yetiştirdiği nesiller sayesindedir. Bu nedenle dünyanın en kutsal mesleğini öğretmenler üstlenmiştir.

 

Covid-19 sürecinin biran önce bitmesini ve öğretmenlerimizin öğrencileri ile buluşmalarını diliyorum.

 

Sevgi ve fedakarlık timsali olan öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü içten duygularla kutluyorum

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.