Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Konyaspor – Yeni Malatyaspor 6 Aralık Pazartesi ( Bugün ) Saat 20.00’da

Konyaspor – Yeni Malatyaspor 6 Aralık Pazartesi ( Bugün )  Saat 20.00’da
05.12.2021
149
A+
A-

Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 15’inci haftasında Deplasmanda 6 Aralık Pazartesi ( Bugün ) Saat 20.00’da Konyaspor İle Karşı Karşıya Gelecek.

Süper Ligin 15’inci haftasında Konyaspor  ile Yeni Malatyaspor MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda  6 Aralık Pazartesi   ( Bugün ) Saat 20.00’da Karşı Karşıya Gelecek. Karşılaşmayı Hakem Alper Ulusoy yönetecek.

Maçın Hakemi Alper Ulusoy’un yardımcılıklarını ise Süleyman Özay ve  Mehmet Salih Mazlum yapacak. Maçta ve 4. hakem olarak  Mustafa Kürdaş Filiz  görev yapacak.

Süper Lig’de Yeni Malatyaspor  oynadığı  14  maçta 4 Galibiyet 1 Beraberlik ve 9  Yenilgi alarak topladığı 13 puan ile 17. sırad yer alırken, Konyaspor ise oynadığı 14 maç sonunda 8 Galibiyet 5 Beraberlik ve 2 Yenilgi alarak topladığı 26 puan ile bir maç eksiği averajla 3. sırada yer almakta.

Yeni Malatyaspor Süper Lig’te bulunduğu süre  içerisinde ile Konyaspor ile daha önce 8 kez  karşı karşıya geldi. 8 Maçın 4’ü  berabere biterken her iki takım 2’şer galibiyet aldı.

Süper Lig’in 15. Haftası  Konyaspor – Malatyaspor ve Göztepe – Gaziantep Futbol Kulübü Maçları hariç 8 Maç Oynandı.

SÜPER LİG 15. HAFTA MAÇ SONUÇLARI 

Kasımpaşa 1 – 1 Beşiktaş

Alanyaspor 0 – 1 Sivasspor

Trabzonspor 2 – 0 Adana Demispor

Galatasaray 2 – 2 Altay

Kayserispor 2 – 0 Antalyaspor

Giresunspor 3 – 1 Fatih Karagümrük

Hatayspor 0 – 3  Başakşehir

Fenerbahçe 4 – 0 Çaykur Rizespor

6 Aralık 20:00 – Konyaspor – Malatyaspor

6 Aralık 20:00 Göztepe – Gaziantep Futbol Kulübü 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.