Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

MALATYA HEPİMİZİN GÖZBEBEĞİ

22.12.2018
136
A+
A-

Hizmetleri yerinde inceleyen Başkan Polat,

MALATYA HEPİMİZİN GÖZBEBEĞİ

Büyükşehir Belediyesinin, altyapıdan spor ve eğitime kadar her alanda çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüğünü ifade eden Başkan Polat, “Hizmet birimlerimizi ziyaret ederek çalışma arkadaşlarımıza kolaylıklar dilemeye devam ediyoruz” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığını, Yaşam ve Spor Merkezi ile Trafik Eğitim Parkını ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Başkan Polat, Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ziyareti sırasında Büyükşehir Belediyesinin büyük bir aile olduğunu ifade etti. Malatya’nın hepimizin gözbebeği olduğunun altını çizen Başkan Polat, Malatya genelinde yapılan yol açma ve asfaltlama çalışmalarında göstermiş oldukları gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığını personellerine teşekkür etti.

“Yaşam ve Spor Merkezi Malatya için güzel bir kazanımdır”

Başkan Polat, daha sonra Yaşam ve Spor Merkezini ziyaret etti. Yaşam ve Spor Merkezinin Malatya için çok güzel bir hizmet olduğunu belirten Başkan Polat, “Vatandaşlarımızın Yaşam ve Spor Merkezine göstermiş olduğu ilgi yapılan hizmetin yerinde ve doğru olduğunu göstermektedir. Bu merkeze vatandaşlarımızın ilgisi bizleri mutlu etmektedir”

Yaşam ve Spor Merkezi gibi güzel ve nezih bir mekanın Malatya’da hizmet vermesinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkür ettiler. Başkan Polat vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra Yaşam ve Spor Merkezinden ayrıldı.

“Yeni nesil trafik kuralları konusunda daha bilinçli olacak”

Son olarak Trafik Eğitim Parkını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Trafik Eğitim Parkında trafik kuralları hakkında hem teorik hem de uygulamalı bilgiler alan öğrencilerle bir araya geldi. Çocukların trafik kurallarını uygulamalı olarak öğrenmelerinin çok önemli olduğunu söyledi. Başkan Polat, “Çocuklarımızı trafik kurallarına karşı daha bilinçli bir şekilde yetişmelerini arzu etmekteyiz. Trafik Eğitim Parkımızda çocuklarımıza trafik kuralları uygulamalı olarak anlatılmakta. İnşallah trafik kurallarına çok iyi uyan bilinçli bir nesil yetiştiririz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.