Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Malatya Milletvekili AK Parti MKYK Üyesi Öznur ÇALIK’ın Cumhuriyet Bayramı mesajı

Malatya Milletvekili  AK Parti MKYK Üyesi Öznur ÇALIK’ın Cumhuriyet Bayramı mesajı
28.10.2018
140
A+
A-

Bugün, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95’inci yıldönümünü ve Cumhuriyet Bayramımızı büyük bir heyecanla, gururla ve coşkuyla kutlamaktayız.

 

Ecdadımızdan aldığımız bu büyük miras ile Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. senesi olan 2023 hedeflerimize doğru kararlılıkla ilerlemekteyiz.

 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’in liderliğinde Türkiye’nin büyümesini ve güçlenmesini hedefleyen AK Parti olarak; tüm engelleme girişimlerine karşın yerli ve milli projelerimizi hızla inşa etmekte, bir bir milletimizin hizmetine sunmaktayız.

 

Bugün de Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük projesi olan İstanbul Yeni Havalimanını hizmete açmaktayız.

Bu dev yatırımın ülkemize, milletimize ve dünyaya hayırlı olmasını diliyorum.

 

Biz, topraklarımızı düşmanlardan kurtarmak için tereddüt etmeden canlarını feda eden aziz şehitlerimize, gazilerimize, ecdadımıza karşı sorumluluklarımız olduğunu biliyoruz.

 

Bu bilinç ve iradeyle ülkemize ve milletimize hizmet etmeye devam ediyoruz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetin 95. yıldönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, Aziz milletimizin Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum.

 

Öznur ÇALIK

Malatya Milletvekili

AK Parti MKYK Üyesi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.