Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Malatya’da Bıçakla Kavga Eden Karı – Koca Hayatını Kaybetti

Malatya’da Bıçakla Kavga Eden Karı – Koca Hayatını Kaybetti

 

Malatya’da bıçak kullanılarak kavga ettiği iddia edilen ve ağır yaralanan imam nikahlı karı koca kaldırıldıkları Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamlarını yitirdi.

Eminyet yetkililerinden alınan bilgilere göre Olay saat 15.00 sıralarında Yavuz Selim Mahallesi TOKİ 1+1 konutlarındaki bir apartmanın 4. katında meydana geldi. TOKİ konutlarında imam nikahlı olarak yaşadıkları ve seyyar satıcılık yaptığı öğrenilen Hüseyin Ö. (42) ve Nergiz B. (39) yaşındaki imam nikahlı çift arasında tartışma çıktı. olayda bıçağın kullanılması süretiyle her iki çiftte ağır yaralandı. Ağır yaralanan karı koca çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye yönlendirilen ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı ancak her ikisi de burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

 

 

Olayın görgü tanığı ise kavga anında evde olan 7 yaşındaki kız çocuğu olduğu belirtilirken imam nikahlı çiftin daha önce eşlerinden boşanarak imam nikahı ile evlendikleri , olayı gören 7 yaşındaki kızın ise Hüseyin Ö’nün ilk eşinden olan öz kızı olduğu öğrenildi

 

 

 

Cenazeler otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılırken, olayın yaşandığı evde polis ekipleri uzun süre inceleme yaptı. Polis ekipleri delil arama çalışması yaparken, Cumhuriyet Savcısı da olay yerinde incelemelerde bulundu.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.