Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Malatya’da polis ve jandarma bölgesinden yaşanan olaylar…

Malatya’da polis ve jandarma bölgesinden yaşanan olaylar…
18.05.2018
291
A+
A-
Malatya’da polis ve jandarma bölgesinden yaşanan olaylar…
Malatya’da polis ve jandarma bölgesinden yaşanan olaylar…

Malatya’da Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Jandarma Alay Komutanlığı ekiplerinin çalışmaları kamuoyun açıklandı. Malatya’da polis ve jandarma bölgesinden meyfdana gelen olaylar Malatya Polisinden 3390 paket sigara, 30 adet sikke 5 gözaltı, Jandarmadan da 68 bin sorgulama ve suç üstü POLİS BÖLGESİNDE NELER OLDU? Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi dedektifleri tarafından 3390 paket kaçak […]

Malatya’da Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Jandarma Alay Komutanlığı ekiplerinin çalışmaları kamuoyun açıklandı.

Malatya’da polis ve jandarma bölgesinden meyfdana gelen olaylar

Malatya Polisinden 3390 paket sigara, 30 adet sikke 5 gözaltı, Jandarmadan da 68 bin sorgulama ve suç üstü
POLİS BÖLGESİNDE NELER OLDU?


Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi dedektifleri tarafından 3390 paket kaçak sigara, 30 adet tarihi eser sikke, 22 adet sigara likiti ve 6 kili nargile  tütünü ele geçirildi.

İşte ayrıntılar:Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce, Tarihi Eser Kaçakçılığı, Gümrük Kaçağı Tütün Mamulleri ve Emtia kaçakçılığı yaptığı tespit edilen şüphelilere yönelik, son bir hafta içerisinde yapılan operasyonlarda; – 3390 Paket Gümrük Kaçağı Sigara, – 30 Adet tarihi eser olduğu değerlendirilen Sikke, – 22 adet Gümrük Kaçağı elektronik sigara ve sigara likiti, – 6 kg Gümrük Kaçağı Nargile Tütünü ele geçirilmiştir. 5 Şüpheli hakkında 5607 Sayılı (Kaçakçılığın Men ve Takibine Dair Kanun) ve 2863 sayılı (Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu) kapsamında yasal işlem yapılmıştır.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.”


JANDARMA BÖLGESİNDE NELER OLDU?
“Malatya İl Jandarma Komutanlığınca icra edilen adli ve önleyici faaliyetler neticesinde; 02 – 15 Mayıs 2018 tarihleri arasında meydana gelen; Kaçakçılık Olaylarında; Alınan ihbar üzerine icra edilen arama faaliyetinde, (5) litre sahte içki ele geçirilmiştir. Olayla ilgili D.K. isimli şüpheli şahıs ifadesinin alınmasına müteakip serbest bırakılmıştır. Yapılan istihbari çalışmalar neticesinde icra edilen arama faaliyetinde, (348) kök kenevir bitkisi ve (14) gram kenevir tohumu ele geçirilmiştir. Olayla ilgili S.Y. isimli şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Asayiş olayları ve önleyici hizmetler kapsamında icra edilen yol kontrol ve aramaları ile trafik denetimlerinde; 11.05.2018 tarihinde Yeşilyurt ilçesi Dilek mahallesinde meydana gelen Enerji ve Nakil Kablosu hırsızlığı şüphelisi O.G., Z.A. ve F.K. isimli (3) şüpheli şahıs suçüstü yakalanmış olup çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Jandarma Trafik Timlerince Arguvan ilçesi Tatkınık ilkokulu, Doğanşehir ilçesi Kurucaova ve Ertuğrul Gazi ilkokulu, Darende ilçesi Akova ve Esikli ilkokulu, Hekimhan ilçesi Hasan Çelebi ilkokulu, Kuluncak ilçesi Sofular ilkokulunda toplam (363) öğrenciye trafik kuralları hakkında eğitici seminer faaliyeti icra edilmiştir.

Jandarmadan kontrol ile ilgili görsel sonucu

Toplam (68.960) kişinin sorgulaması yapılmış, sorgulama neticesinde (80) aranan şahıs yakalanmıştır. Trafik timleri tarafından 02 – 15 Mayıs 2018 tarihleri arasında yapılan uygulamalarda; (12.528) araç kontrol edilmiştir. Trafik kurallarına uymayan; a. (386) araç sürücüsüne cezai işlem uygulanmış, b. (150) araç trafikten men edilmiş, c. (80) okul servis aracı, d. (74) işçi servis aracı kontrol edilmiştir. Malatya İl Jandarma Komutanlığınca, emniyet ve asayiş hizmetlerinin sağlanmasına yönelik olarak her türlü suç unsurlarıyla etkin mücadeleye aralıksız devam edilmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.