Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Malatya’lılar TFF Binasına Giderek Hakem Hatalarına ve Atamalarına Tepki Gösterdi

Malatya’lılar TFF Binasına Giderek Hakem Hatalarına ve Atamalarına Tepki Gösterdi
13.01.2022
183
A+
A-

Malatya’lılar TFF Binasına Giderek Tepki Gösterdi

İstanbul’da Yaşayan Malatyalılar Yeni Malatyaspor’a yapılan haksızlıklara ve hakem hatalarına tepki gösterdi.

MAKON ve MASTÖB Yönetim Kurulu Üyeleri ve Malatyaspor Taraftarı İstanbul Riva’da TFF Genel Merkeze Giderek Yeni Malatyaspor’a Yapılan Hakem Hatalarına ve Kararlarına Tepki Gösterdi.

Genel Merkezi İstanbul’da bulunan ve yüzlerce dernek ve birçok Federasyonun oluşturduğu Malatya Konfederasyonu (MAKON) ve Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği ( MASTÖB) Süper Lig’de son haftalarda Yeni Malatyaspor’a karşı yapılan haksız hakem kararları ve hakem hatlarına dikkat çekmek ve tepki göstermek için Türkiye Futbol Federasyonu Genel Merkezi Binası önünde bir basın açıklaması yaptı.

Beykoz Riva da bulunan Türkiye Futbol Federasyonu merkezine giderek Malatyalı avukatların yer aldığı ve gelen heyet adına bir açıklama yapan Avukat Hasan Kocabey yeşil sahalarda hakemlerin Yeni Malatyaspor’ a karşı gösterdikleri vurdum duymazlığı yanlı hakem kararlarını ve Teni Malatyaspor’un lehine verilmeyen penaltı ve ve kırmızı kartlara tepki göstererek maalesef hakemler Yeni Malatyaspor’u adete doğruyor ve biçiyorlar dedi. Son oynanan Trabzonspor – Yeni Malatyaspor maçında takımımız lehine verilmeyen yüzde yüz bir penaltı ve rakip takımdan iki oyuncuya gösterilmeyen iki kırmıızı kart maçın kaderini doğrudan etkilemiştir. Yeni Malatyaspor Bu sene oynadığı 20 maçın neredeyse tamamında hep aleyhine hakem hataları ile karşı karşıya gelmiş ve takımımızın hakkı gasp edilmiştir. Bu yüzden TFF başta olmak üzere MHK hakem atamalarına çok dikkat etmeli adil maç yönetmelidir.

Avukat Hasan Kocabey, Hakemlerimiz aslan gibi çıksın düdüklerini Allah için doğru çalsın. Biz hakemlerden hiç bir takımı haksız kararlarıyla canını yakmasından taraf değiliz. Ne bizim nede başka bir takım lehine haksız karar verilmesini istemiyoruz. Burada başta sahada ter döken futbolcuların , teknik heyetin milyon dolarlık yatırım yapan kulüp yöneticilerinin ve milyonlarca taraftarın hakkının çalınmasını istemiyoruz. Umut ediyorum ki bundan sonra hakemlerimiz daha adil maçlar yönetir maçın skoruna doğrudan etki etmezxler dedi.

Avukat Hasan Kocabey yaptığı açıklamada diğer kulüplere de seslenerek harekete geçilmesi gerektiğini sözlerine ekledi. Avukat Hasan Kocabey yanlarında getirdikleri kayısıyı TFF teslim ederek hakemlere ikram etmelerini istedi. Hakemlerin Kayısı yedikten sonra zihinlerinin ve gözlerinin açılması için şifalar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.