Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

MASKİ’DEN BATTALGAZİ MUHTARLARIYLA İSTİŞARE TOPLANTISI

MASKİ’DEN BATTALGAZİ MUHTARLARIYLA İSTİŞARE TOPLANTISI
04.09.2018
189
A+
A-

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Battalgazi ilçesi muhtarlarına yönelik bilgilendirme toplantısı yaptı.
MASKİ Genel Müdürlüğü Binasında yapılan toplantıya Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ve Ak Parti İl Başkanı İhsan Koca da katıldı.

MASKİ Genel Müdürü Mumcu: “İlk Merkez Muhtarlarıyla Yapıyoruz”

MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu yaptığı konuşmada, “MASKİ olarak kendimizi ifade etmenin ilk toplantısını Battalgazi muhtarlarımızla yapıyoruz. Buraya daha çok merkez mahalle muhtarlarımız davet ettik. Çünkü merkez muhtarlıklarımızın sorunlarıyla, yine Battalgazi kırsal kesimin sorunları karakteristik olarak birbirinden çok farklı. Bu açından inşallah onları da en kısa zamanda burada ağırlayacağız ve dinleyeceğiz. Malatya merkezde Allah’a hamdolsun su kaynağında, su temininde sorun yaşamıyoruz. Malatya’mızın altyapısını güçlendirmek için tüm ekiplerimizle 7/24 çalışıyoruz. Katıldığınız için hepinize teşekkürlerimiz sunuyorum” dedi.
Malatya Milletvekili Tüfenkci: “MASKİ Malatya’nın büyükşehir olmasıyla birlikte çok ciddi altyapı yatırımlarına girişti”
Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise sözlerine MASKİ’yi tebrik ederek başlayarak, “MASKİ ve genel müdürümüzü tebrik ediyorum. Muhtarlarımızı özellikle çalışmaları noktasında bilgilendirmek ve onlarla yakın işbirliği içinde olmak çok önemlidir. Türkiye iklimi gitgide kuraklaşan bir iklim halini alıyor. Dolayısıyla su coğrafyamız ve Türkiye için büyük önem taşıyor. Suyu israf etmememiz gereken bir noktadayız. Bu Malatya’mız içinde geçerli, çünkü Malatya’da da yağış oranlarının her yıl azalarak geldiğini görüyoruz. Onun için akılcı çözümler üretmemiz, yatırımlarımızı ona göre yapmamız önemli. MASKİ Malatya’nın büyükşehir olmasıyla birlikte çok ciddi altyapı yatırımlarına girişti. Yaklaşık 400 milyonluk bir bütçeyle giden bir kuruluşumuz. İlçelerimizin büyük bir bölümünde altyapı ihaleleri yapan ve her şeyiyle önemli işlere imza atan bir kurumumuz. İşte Akçadağ’ın altyapısına baktığımızda, Doğanşehir’in altyapısına baktığımızda, Yeşilyurt’un altyapısına baktığımıza, Arapgir, Arguvan ve Pütürge’nin altyapısına baktığımızda gerçekten insanımıza verilen değeri görüyoruz” diye konuştu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.