Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

MHP aday adayı Ekici, seçim çalışmalarına başlattı

MHP aday adayı Ekici, seçim çalışmalarına başlattı
05.05.2018
273
A+
A-

MHP aday adayı Ekici, seçim çalışmalarına başlattı

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Malatya Milletvekili aday adayı olan MYK üyesi Ömer Ekici, seçim çalışmalarına Akçadağ ilçesinden başladı.

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili erken genel seçimleri öncesi Milletvekili aday adaylığını açıklayan MHP’nin MYK üyesi Ömer Ekici,  Akçadağ ilçesinde vatandaşları ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Burada halktan büyük ilgi gören Ekici, Akçadağ MHP İlçe Başkanı Cahit Leventoğlu, Ülkücü İşçiler Derneği Malatya Şube Başkanı Şevket Keskin ve MHP yöneticileri  ile birlikte esnafları ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi için esnafların desteklerini isteyen Ekici, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin önemine değinerek destek istedi. Bu seçimlerde Akçadağ’da MHP’ye oy patlaması beklediklerini söyleyen Ekici’yi Akçadağ Muhtarlar Derneği ziyaret ettiği esnada da çok sayıda muhtar karşıladı.

Akçadağ Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gönültaş, MHP tabanının çok sevdiği ve MHP’ye büyük hizmetlerde bulunan milletvekili aday adayı Ömer Ekici’yi ağırlamaktan onur duyduğunu belirtti.

Ömer Ekici ise burada yaptığı konuşmada, muhtarların sorumluluklarının çok yüksek olduğunu ifade ederek, “Sizler köylerin ve mahallelerinizin temsilcilerisiniz. Sizlerin bu alanda sorumlulukları daha fazla. Bizde MHP’de Milletvekili aday adayı olarak ilk çalışmamızı Akçadağ’da başlattık. Göstermiş olduğunuz sıcak ilgi  beni çok mutlu etti. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Türkiye’nin hassas bir süreçten geçtiğini belirten Ekici, “Siyasi geçmişimden, tecrübelerimden de  cesaret alarak, bu süreç içerisinde ülkeme, milletime ve ilçeme hizmet edeceğim kanaatindeyim. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili aday adaylığında bulundum. Başkanımızın şahsında değerli hem şehirlerimize ve siz değerli muhtarlarıma büyük destekleriyle partimizde büyük katılımla aday adaylık açıklamamız yaptık. Sizlerin katılımı ve destek vermemiz bana büyük bir onur ve güç verdi” diye konuştu.

Ekici ve beraberindekiler daha sonra Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan’ı makamında ziyaret etti. Ekici’ye başarılar dileyen Kazgan, “Milletvekili aday adayımız Ömer bey benim yakınım. Çıkmış olduğu yolda başarılar dilerim. Ziyaretiniz beni mutlu etti” dedi. Ekici ise Kazgan’a teşekkürlerini ileterek desteklerini beklediğini ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.