Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

MHP Malatya Milletvekili A.Adaylarını Tanıttı

MHP Malatya Milletvekili A.Adaylarını Tanıttı
13.05.2018
181
A+
A-
MHP Malatya Milletvekili A.Adaylarını Tanıttı
MHP Malatya Milletvekili A.Adaylarını Tanıttı

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili erken genel seçimleri öncesi Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Malatya İl Başkanlığı tarafından Parti İl binasında aday adaylarını tanıttı 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili erken genel seçimleri öncesi Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Malatya İl Başkanlığı tarafından Parti İl binasında aday adaylarını tanıttı. Parti İl binasında yapılan aday adayı tanıtım […]

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili erken genel seçimleri öncesi Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Malatya İl Başkanlığı tarafından Parti İl binasında aday adaylarını tanıttı

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili erken genel seçimleri öncesi Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Malatya İl Başkanlığı tarafından Parti İl binasında aday adaylarını tanıttı.

Parti İl binasında yapılan aday adayı tanıtım programına Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar ve MHP Aday adayları katıldı.

Burada bir konuşma yapan  Avşar ”kıymetli aday adaylarımız seçim çalışmalarını yapıyorlar dava arkadaşlarım 142 yıllık parlamento geleneğimiz  95 yıllık Cumhuriyet tarihimizin 72 yıllık çok partili hayatımızın en önemli seçimlerinden birini 24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştireceğiz dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar “Türk milleti önümüzdeki 5 yıllık süre zarfında demokratik milli görevini,  üstün bir fedakârlık ruhuyla ifade edecek vekillerini ve Cumhurbaşkanı seçecektir, Milliyetçi Hareket Partisi MHP Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin o dönemde şimdi çizgisini hep aynı anayasamızın ilk dört maddesini kırmızıçizgimizdi. Halende öyle çözüm süreci bitecek demişti ve bitti Cumhurbaşkanı anayasa çizgilerine çekilecek demişti çekildi,    Cumhur ittifakı. Ülkemiz eklendi.  Liderimiz genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey sayesinde şükür ki Türk milleti adına ne istemişsek o olur düne kadar kırmız halı ile karşılanan Barzani Kerkük’ten kaçtı Fırat kalkanında aferinde zeytin dalı operasyonu Fırat kuzeyinde sınırlarımız ve Türkiye’de birçok hain imha edilerek temizlenmiştir. FETÖ terör öğürtüyle mücadele ediliyor. Bir çok hain devletten atıldı özellikle hain vekiller hapiste PYD Fırat doğusuna geçer sizlerde mal mal izlersiniz diyen mal hepsi saz çalıyor, PKK siz tükürüle bozar diyen hain hale kaçak, uyuşturucu tacirlerine göz açtırılmıyor Türk Milleti adına doğru yapılan şeyleri inkar etmek, vicdana terstir çünkü çok zor bir coğrafyada yaşamaktayız. Bilinmeli ’ki Cumhur ittifakı milletin aklıdır, Milliyetçi Hareket Partisi MHP altında imzası olan ‘gerçekleşmesinde yapı bulunan, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini kurum ve kurularıyla yerleşmesi. Ülkemiz istikrar içinde demokrasiyle normalleşmesiyle kavuşa bilmesi için her fedakârlığı yerine getirecektir.  Milliyetçi Hareket Partisi Türk siyasetinin Ülke ve ilke markası olarak Türkiye’nin derlenip toparlanması için değil,  ellini değil gövdesini taşın altına koymaya hazırdır. Aday adayı arkadaşlarımızın ve teşkilatlarımızın üstün gayret göstereceğine,  fedakârca davranacağına,  kapı kapı mahalle mahalle partimizin politikalarını anlatacağına, milletimizin derdi ile dertleneceği eminim, tüm aday adaylarıma ve teşkilatlarıma çalışmalarında başarılar diliyorum. Gayret bizden takdir Allah’tan diyorum ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya Milletvekili aday adayları kendilerini tanıtarak24 Haziranda yapılacak seçimlerde başarılar dileyerek birlik ve beraberlik mesajı verdileri.

Toplantı basına kapalı olarak devam etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.