Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Nouha Dicko,Kenan Özer ve Azubuike Yeni Malatyaspor’da

Nouha Dicko,Kenan Özer ve Azubuike Yeni Malatyaspor’da
13.01.2022
157
A+
A-

Yeni Malatyaspor son olarak Gaziantep FK forması giyen Nouha Dicko ve yine aynı takımda forma giyen Kenan Özer ile 1.5 yıllık eski oyuncusu Azubuike Okechukwu ile de sezon sonuna kadar anlaştı.

Süper Lig’de  kötü  bir sezon  geçiren  ve  lig  sonuncusu  olan Yeni Malatyaspor, 2 yeni transferi  Kenan Özer ve eski  oyuncusu Azubuike Okechukwu ardından üçüncü transferi Nouha Dicko’yu da renklerine bağladığını açıkladı.

Akşam saatlerinde 2 transferi duyuran Yeni Malatyaspor Kulübü, son olarak Gaziantep FK forması giyen Nouha Dicko ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

Kulüp sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Kulübümüz, son olarak Gaziantep FK’da forma giyen santrfor Nouha Dicko ile 1 yılı opsiyonlu 1.5 yıllık sözleşme imzalamıştır. Nouha Dicko’ya hoş geldin diyor, şanlı formamız altında nice başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Yeni Malatyapor, Azubuike Okechukwu ve Kenan Özer ile sezon sonuna kadar anlaştığını duyurdu.

Yeni Malatyaspor Kulübü sosyal medya hesabından 2 yeni transferi art arda açıkladı. Kulüpten yapılan ilk açıklamada son olarak Sivaspor’da kiralık olarak forma giyen 24 yaşındaki Azubuike Okechukwu ile sezon sonunda kadar anlaşıldığını duyurarak, “Kulübümüz, takımımızda daha önce de forma giyen Azubuike Okechukwu ile sezon sonuna kadar kiralık olarak sözleşme imzalamıştır. Azubuike’ye hoş geldin diyor, şanlı formamız altında nice başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Bu açıklamadan kısa süre sonra ise sarı-kırmızılı ekibin sosyal medyasından, Kenan Özer transferi de resmen duyuruldu. Açıklamada, Gaziantep FK’da forma giyen serbest statüdeki Kenan Özer ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtilerek, “Kenan Özer’e hoş geldin diyor, şanlı formamız altında nice başarılar diliyoruz” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.