Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

TİNGADER Malatya İl Başkanlığına Gazeteci Kazım Erayabakan Atandı

TİNGADER  Malatya İl Başkanlığına Gazeteci Kazım Erayabakan Atandı
11.12.2021
107
A+
A-

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği  Malatya İl Başkanlığına Usta Gazeteci Erayabakan Atandı
Uzun yıllardır basın sektöründe faaliyet gösteren  ve Malatya Gündem Özel gazetesinin de imtiyaz sahibi olan usta gazeteci Kazım Erayabakan ,kısa adı TİNGADER olan Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği’nin Malatya şube başkanlığına atandı.

Uzun yıllardır basın sektöründe faaliyet gösteren  ve Malatya Gündem Özel gazetesinin de imtiyaz sahibi olan usta gazeteci Kazım Erayabakan ,kısa adı Tingader olan Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği’nin Malatya şube başkanlığına atandı.

Genelmerkezi Isparta’da olan  ( TİNGADER ) Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği  , yurt çapında bünyesine tecrübeli gazetecileri alarak büyüyor. Gazetecilerin sorunlarını iyi analiz eden TİNGADER’in yakın zamanda yurt çapında tecrübeli basın mensuplarıyla teşkilatlanarak hem tarafsız ve ilkeli yayıncılığın  öncülüğünü yaptığını hem de basın mensuplarının sorunlarının çözümü noktasında gayet güzel çalışmalar içerisinde olduğunu belirten Kazım Erayabakan ,Malatya’da da bizleri bu çatı altında görmek isteyen Sayın Genelbaşkanımız Mehmet Ali Çelik beye ve kurucu yönetime teşekkür ettiğini söyledi.

Bir açıklama yapan Erayabakan “ gazetecilerin,özellikle internet yayıncılığının maalesef önüne geçilemeyen,korsan yayıncılar nedeniyle oldukça sıkıntılı olduğunu biliyoruz. Gazetecilik mesleği onurlu bir meslektir,bu sektördeki işini gayet iyi yapan arkadaşlarımız maalesef bahsettiğimiz korsan yayıncılar ,yani hiçbir belgesi olmayan,vergi levhası dahi bulunmayan internet haber sitelerinin yüzünden töhmet altında kalıyorlar. Biz Tingader olarak bu noktada tüm basın mensubu arkadaşlarımızın yanında olacağız ve emeklerinin heba edilmemesi için elimizden geleni yapacağız . Tingader yakın zamanda bütün yurt çapında şube başkanlıklarını tamamlayıp tüm sektörün en büyük destekçisi olacaktır “ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.