Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Yenikapıda Malatya’ya Yakışır Bir Etkinlik Yapacağız

Yenikapıda Malatya’ya Yakışır Bir Etkinlik Yapacağız
25.09.2021
273
A+
A-

 

( MAKON ) Malatya Konfederasyonu ve Tüm Konfederasyona Bağlı Federasyon Başkanları Bir Araya Gelerek , 19/24 Ekim Tarihleri Arasında Yenikapıda Yapılacak İstanbul Malatya Günlerinin İstişaresi Yapıldı.

 

Birlik beraberlikte Türkiye’de örnek illerinden olan Malatya, 19 – 24 Ekim Tarihleri Arasında İstanbul Yenikapıda düzenlenecek olan Malatya Günleri İçin İstanbul’da bulunan ve ( MAKON ) Malatya Konfederasyonu bağlı tüm Federasyonlarla bir araya gelerek istişarede bulundu.

 

İstanbul Malatya Günleri Organizasyonu Komisyon Üyeleri ve Genel Başkan Yardımcısı Cihan Akköse başkanlığında, Genel Başkan Adil Gevrek’inde katılımıyla Malatya ilçe federasyon başkanlarınında hazır bulunduğu toplantıda kısa bir süre sonra yapılacak İstanbul Malatya günlerinin sorunsuz yapılması için çalışmalara acilen başlanması kararı alındı..

 

Yapılan toplantıya İlçe federesyon başkanlıklarından Pötürge Dernekler Federasyonu Başkanı Osman Dursun, Darende Dernekler Federasyonu Başkanı Hulusi Eser, Battalgazi Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Kolay, Doğanyol Dernekler Birliği Başkanı Uygun Öztürk, Anadolu Yakası Federasyon Başkanvekili Hayrullah Kalkan, Anadolu Yakası MASTÖB Şubesi Gençlik Kolları Başkanı Selim Hasar katıldı.

 

Yapılan toplantı sonrasında açıklama yapan Komisyon Başkanı Cihan Akköse ” 19-24 Ekimde Yenikapıda gerçekleştireceğimiz Malatya Günleri için Malatya’mızın tüm değerleri ile bir araya gelerek Yenikapıda Birlik beraberliğimizi gösterecek bir tarih daha yazacağız. Malatya ilçe Federasyon başkanlarımızla bir araya gelerek Genel Başkan Adil Gevrek başkanlığında ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Bundan sonraki toplantılarınızı da hızlı bir şekilde derneklerimiz, Vakıflarımız, STK temsilcilerimizle bir araya geleceğiz, Ayrıca Malatya’da bulunan komisyon üyelerimizde İstanbul Malatya Günleri için Malatya’da yetkili kurum kuruluş ve Sivil Toplum Örgütleriyle görüşmelerini sürdürüyor dedi.

 

Komisyon Başkanı Cihan Akköse 19-24 Ekim tarihleri arasında İstanbul Yenikapıda gerçekleştireceğimiz Malatya Günleri için Başta Malatya olmak üzere İ,stanbul ve Bölge illerdeki Malatya’lı kurum ve kuruluşları kanaat önderlerini ziyaret edeceğiz. Başkan Akköse önümüzdeki hafta tüm çalışmalarımızı bitirerek Komisyondaki görevli arkadaşlarımızla Malatya’ya gideceğiz Malatya Valisi , Belediye Başkanları , Sivil Toplum Kuruluşları , Tüm Kurum ve Kuruluşları Ziyaret ederek yapılacak olan Malatya Günleri hakkında bilgi verip davetiyelerimizi dağıtacağız dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.